nu är jag här igen!

Så jag satt och tittade runt lite internet, och oftast när man tittar om kring och verkligen läser vad som skrivs runt på olika sidor, så finns de alltid en som "klagar" om sina problem, och ja visst kan de bli jobbigt i längden och visst brukar (inte alla) men många sitta och små sucka och kommentera nått taskigt.. 
med istället för att driva med personen, kan man inte skriva nått som hjälper,
har du inget bra att skriva, så ge fan å skriv nått..
De gör ingen nytta, snarare river man ner de lilla självförtroendet personen har!
Sen en sak till!
När jag ser folk komentera om att man borde gå till en psykolog fast som en negativ sak, jag har bara en sak att säga till er!
att gå till en psykolog är bra för många människor, sluta göra de till nåt negativt, de finns dom som behöver en psykolog och de är inget fel med de! 
 
om man ska ta ett exempel, om man gått igenom nått jobbigt, traumatiskt, kanske så har man blivit utbränd, men den hjälpen man får utav en psykolog eller kurator är ett så sjukt stark hjälpmedel, utan de hjälpmedlet skulle inte många som råkat ut nått jobbigt klara av dagen, och utan de hjälpmedlet kanske den personen inte skulle bli frisk, och glad! så innan du sätter dig framför din dator och komenterar nått negativt om nått du inte har någon aning om, tänk så här:
 
utan psykolog/kurator hjälp skulle de vara fler som tog livet av sig,
och när du sitter och komenterar elakt om någon så kanske du bara kanske bidrar till att nån inte klarar av en vanlig dag, den personen du komenterade nått elakt om kanske inte finns i morgon för nästan allt man hör är skit, tänk på de nästa gång!
 


Kommentarer
En flicka som är stark

BRA sagt :)

2013-11-20 @ 20:10:16
URL: http://enflickasomarstark.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

cajsabloom.blogg.se

To see a world in a grain of sand

RSS 2.0